RealityBulharsko.cz

EUR
EUR
Hledat nemovitost

Zařízený apartmán 2+кк s výhledem na moře v prestižním rekreačním komplexu, přibližně 400m od pláže

Prodej
Slunečné pobřeží / Svati Vlas
54 900 EUR
Plocha: 63 m2
( 871 EUR / 1m2 )
  • S výtahem ✓ Klimatizace ✓ Na klíč ✓ Elektřina ✓ Internet Wi-fi ✓ Po koulaudaci ✓ Zařízený ✓ Výhled na moře ✓ Parkovací stání ✓ 450 m od pláže ✓ Bazén ✓ kabelová televize ✓ bez provize ✓ Vestavěná kuchyň ✓ otevřená kuchyně ✓ koupelna s vanou ✓ recepci ✓ zahradní plochа ✓ plastová okna ✓ Kanalizace ✓ Bazén pro děti ✓ Ostraha ✓ Komplex s fitnesem ✓ terasa
doporučené

Rádi vám nabídneme ke koupi velmi pěkný apartmán 2+kk v jednom z nejlukrativnějších rekreačních komplexů v letovisku Sveti Vlas v Bulharsku.Velice dobrá dostupnost přibližně 450 m od pláže 5 minut chůze.Apartmán má balkon s úchvatným výhledem na moře. Doručujeme!

Apartmán se nachází ve velice pěkném rezidenčním apartmánovém komplexu hotelového stylu, kde máte k dispozici kompletní služby i servis .

Apartmán se skládá z velké obytné části, 1 x ložnice,obývací pokoj zahrnuje plně vybavenou kuchyňskou linku, k dispozici i klimatizace.

Celková plocha:63 m2 (včetně balkonu a společných části)

Podlaží: 4 nadzemní podlaží

 

Stav objektu: vynikající

Terasa:ano

Výtah: ano

 

Vybavení komplexu,infrastruktura a služby:

2 bazény, aqua bar,restaurace, fitness, internetová místnost, kosmetický salon se saunou a soláriem, kadeřnictví, supermarket, směnárna, parkoviště.Komplex disponuje krásnou udržovanou zahradou.

V docházkové vzdálenosti je spousta obchodů, restaurací a dalších služeb. Veškerá občanská vybavenost je v místě nebo v blízkém okolí.

Parkování v areálu u apartmánu.

 

Letiště: 35 km Letiště Burgas / 100 km Letiště Varna

 

Roční poplatek za údržbu: 10 € za m2 z celkové užitné plochy včetně DPH.

V údržbě společných částí je zahrnuto:

údržba společných částí komplexu

údržba společně části budovy

údržby zelených ploch komplexu

údržba bazénu

celoroční strážení komplexu

osvětlení společných částí domu

Jedná se o prezentaci inzerenta, kontakt na zastupující realitní kancelář získáte odesláním dotazu na reality-bulharsko@seznam.cz

Případně nás můžete navštívit osobně v kanceláři v Brně v sídle  HUB BRNO na Cyrilské 508/7 a představíme Vám bližší podrobnosti (nutná telefonická domluva předem viz záložka KONTAKT)

hubbrno-banner-prostory-cz

Pošlete nám dotaz

π
© 2018 - 2024 Webdesign, PHP & MySQL by sparrow soft