RealityBulharsko.cz

EUR
EUR
Hledat nemovitost

Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2+кк s výhledem na moře pouze 250 m od pláže

Prodej
Slunečné pobřeží / Svati Vlas
56 900 EUR
Plocha: 61 m2
( 933 EUR / 1m2 )
  • S výtahem ✓ Klimatizace ✓ Na klíč ✓ Elektřina ✓ Internet Wi-fi ✓ Po koulaudaci ✓ Zařízený ✓ Výhled na moře ✓ Parkovací stání ✓ Bazén ✓ kabelová televize ✓ bez provize ✓ Koupelna se sprchou ✓ zahradní plochа ✓ plastová okna ✓ Kanalizace ✓ Bazén pro děti ✓ Ostraha
Novinka
Komplex se nachází kousek od přístavu Marina Dineva.Velice dobrá dostupnost k pláži pouze 5 minut chůze od apartmánu.
 
Apartmán se prodává plně vybavený dle aktuálních fotografií.
 
Dvoupokojový byt 2+kk s terasou s výhledem na moře.
Celková plocha: 61 m2 (včetně balkonu a společných části).
 
Apartmán se skládá z předsíně ,obytné části, ložnice, koupelny se sprchovým koutem a WC a velké terasy. Obývací pokoj má kuchyňskou linkou .Jedna oddělená ložnice je vybavena manželskou postelí a šatní skříní.
 
Vybavení komplexu:
Venkovní bazén s dětským bazénem
 
Roční poplatek za údržbu činí 8,40 € za m2. V údržbě společných částí je zahrnuto:
údržba společných částí komplexu
údržba společně části budovy
údržby zelených ploch komplexu
údržba bazénu
celoroční strážení komplexu
osvětlení společných částí domu
 
Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci rodin s dětmi, ale i jako investice k pronájmu.Kdo se rozhodne koupit byt v Bulharsku v blízkosti moře v komplexu má jedinečnou příležitost žít zde trvale nebo jen rekreačně v jednom z nejklidnějším turistickém letovisku v Bulharsku.
 
Pro klienty či majitele apartmánů nabízime celoročně odvoz z letiště Burgas,Varna.
 
Sveti Vlas se nachází v podnoží jižních svahů Stara Planina, v bezprostřední blízkosti pobřeží Černého moře. Město je vzdaleno 10 km od historického města Nesebar. Městečko Sveti Vlas se nachazí severně těsně vedle nejznámějšího střediska Slunečního pobřeži a z druhé strany na jih se nachazí letovisko Elenite, a Burgas leží cca,35 km jižně.Od roku 2006 získala obec statut města. Poloha střediska mezi horami a mořem činí jeho klima vhodné pro léčbu onemocnění plic a kostí. Pláž je asi 1 km dlouhá. Poloha ji řadí mezi nejnavštěvovanější turistickou oblast Bulharska.
 

Jedná se o prezentaci inzerenta, kontakt na zastupující realitní kancelář získáte odesláním dotazu na reality-bulharsko@seznam.cz

Případně nás můžete navštívit osobně v kanceláři v Brně v sídle  HUB BRNO na Cyrilské 508/7 a představíme Vám bližší podrobnosti (nutná telefonická domluva předem viz záložka KONTAKT)

hubbrno-banner-prostory-cz

Pošlete nám dotaz

π
© 2018 - 2024 Webdesign, PHP & MySQL by sparrow soft