RealityBulharsko.cz

EUR
EUR
Hledat nemovitost

Zařízený apartmán 2+кк s výhledem na moře v prestižním rekreačním komplexu 600m od pláže

Prodej
Slunečné pobřeží / Sunny Beach
0 EUR
Plocha: 58 m2
( 0 EUR / 1m2 )
  • ✓ S výtahem ✓ Klimatizace ✓ Na klíč ✓ Elektřina ✓ Internet Wi-fi ✓ Po koulaudaci ✓ Zařízený ✓ Výhled na moře ✓ Parkovací stání ✓ Bazén ✓ kabelová televize ✓ bez provize ✓ Vestavěná kuchyň ✓ otevřená kuchyně ✓ Koupelna se sprchou ✓ zahradní plochа ✓ plastová okna ✓ výhled na hory ✓ Kanalizace ✓ Bazén pro děti ✓ Ostraha ✓ Komplex s fitnesem ✓ do 600 m od pláže ✓ terasa
prodáno

Rádi vám nabídneme dvoupokojový zařízený byt 2+kk s terasou.

Parkování v areálu přímo u apartmánu.

Apartmán se prodává plně vybaven dle aktuálních fotografií.

 

Celková plocha: 58 m2 (včetně balkonu a společných částí).

Vybavení apartmánu:

Apartmán se skládá z obývacího pokoje s vybavenou kuchyňskou linkou. Jedné oddělené ložnice s manželskou postelí a šatní skříní.Apartmán má k dispozici dvě klimatizační jednotky. Dále pak koupelnu se sprchovým koutem a WC a terasou.

 

Vybavení komplexu:

Komplex nabízí 17 venkovních bazénů, velice pěkná a udržovaná zahrada a chodníky,Spa centrum, fitness centrum, tenisový kurt, obchod s potravinami,recepce a celoroční ostrahy areálu

 

Roční poplatek za údržbu činí 12 € za m2 za rok. V údržbě společných částí je zahrnuto:

údržba společných částí komplexu

údržba společné části budovy

údržby zelených ploch komplexu

údržba bazénu

celoroční strážení komplexu

osvětlení společných částí domu

 

Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci rodin s dětmi, ale i jako investice k pronájmu. Kdo se rozhodne koupit byt v Bulharsku v blízkosti moře v komplexu má jedinečnou příležitost žít zde trvale nebo jen rekreačně v jednom z nejklidnějších relaxačních středisek v Bulharsku.

Naše realitní kancelář působí v Bulharsku celoročně, máme česky mluvící realitní makléře a delegáty. Naše firma se zabývá prodejem, pronájmem a správou nemovitostí na Bulharském pobřeží v lokalitě Svatý Vlas, Slunečné pobřeží, Nessebar, Ravda, Aheloy. Celoročně zajišťujeme transfery z letiště Burgas,Varna, Sofie. Dále nabízíme úklidové služby.

Jsme Vám připraveni pomoci při výběru a poskytnout právní pomoc během registrace nemovitosti.

Pro klienty či majitele apartmánů nabízime celoročně odvoz z letiště Burgas,Varna.

Sveti Vlas se nachází v pohoří jižních svahů Staré Planiny, v bezprostřední blízkosti pobřeží Černého moře. Město je vzdáleno 10 km od historického města Nesebar. Městečko Sveti Vlas se nachází severně těsně vedle nejznámějšího střediska Slunečného pobřeží a z druhé strany na jih se nachází letovisko Elenite, Burgas leží cca 35 km jižně. Od roku 2006 získala obec statut města. Poloha střediska mezi horami a mořem činí jeho klima vhodné pro léčbu onemocnění plic a kostí. Pláž je asi 1 km dlouhá. Poloha vesnice ji řadí mezi nejrušnější turistickou oblast Bulharska.

Jedná se o prezentaci inzerenta, kontakt na zastupující realitní kancelář získáte odesláním dotazu na reality-bulharsko@seznam.cz

Případně nás můžete navštívit osobně v kanceláři v Brně v sídle  HUB BRNO na Cyrilské 508/7 a představíme Vám bližší podrobnosti (nutná telefonická domluva předem viz záložka KONTAKT)

hubbrno-banner-prostory-cz

Pošlete nám dotaz

π
© 2018 - 2024 Webdesign, PHP & MySQL by sparrow soft