RealityBulharsko.cz

EUR
EUR
Hledat nemovitost

Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2+kk v prestižním komplexu, 350 m od pláže

Prodej
Slunečné pobřeží / Sunny Beach
0 EUR
Plocha: 53 m2
( 0 EUR / 1m2 )
  • S výtahem ✓ Na klíč ✓ Elektřina ✓ Internet Wi-fi ✓ Po koulaudaci ✓ Zařízený ✓ Luxusní nemovitost ✓ Parkovací stání ✓ do 500 m od pláže ✓ Bazén ✓ kabelová televize ✓ bez provize ✓ Vestavěná kuchyň ✓ otevřená kuchyně ✓ Koupelna se sprchou ✓ recepci ✓ zahradní plochа ✓ plastová okna ✓ Kanalizace ✓ Ostraha ✓ Výhled na bazén ✓ terasa
prodáno
Nabízíme Vám velmi pěkný apartmán 2+kk s terasou s výhledem na bazén ve velice krásném a stylovém komplexu v největším Bulharském resortu na Slunečném pobřeží.
 
Komplex se nachází pouze 350m od pláže pod názvem Cacao Beach. Tato oblast patří mezi oblíbené části Slunečného pobřeží. Velice dobrá investiční nabídka. Apartmán se prodává plně vybaven, dle aktuálních fotografií.
 
Nabízíme k prodeji byt v 2+kk s terasou v osobním vlastnictví.
Celková plocha: 53,56m2
Podlaží: 2 z celkem 6
Obytná plocha:45,26 m2
 
Apartmán se skládá z předsíně, obytné části, ložnice, terasy s výhledem na bazén. Obývací pokoj zahrnuje: plně vybavenou kuchyňskou linku včetně lednice a pračky, myčky nádobí, včetně klimatizační jednotky. Jedna oddělená ložnice je vybavena manželskou postelí a šatní skříní. Koupelnou se sprchovým koutem a WC. V koupelně a v ložnici je k dispozici podlahové topení.
 
Roční poplatek za údržbu činí 12 € za m2 za rok.
V údržbě společných částí je zahrnuto:
údržba společných částí komplexu
údržba společné části budovy
údržby zelených ploch komplexu
údržba bazénu
celoroční strážení komplexu
osvětlení společných částí domu
 
Pomůžeme Vám při výběru vhodné nemovitosti a poskytneme Vám právní pomoc při registraci nemovitosti.
 
Centrum Sluneční pobřeží 2km
Centrum Nesebar cca.2,5km
 
Malebné Staré město Nessebar, které je památkou UNESCA je vzdáleno cca 3 km,
letiště Burgas 27km.

 
Naše realitní kancelář působí v Bulharsku celoročně, máme česky mluvící realitní makléře a delegáty. Naše firma se zabývá prodejem, pronájmem a správou nemovitostí na Bulharském pobřeží v lokalitě Svatý Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda. 
 
Nabízíme k pronájmu apartmány v letoviskách Slunečné pobřeží a Ravda!
 

Jedná se o prezentaci inzerenta, kontakt na zastupující realitní kancelář získáte odesláním dotazu na reality-bulharsko@seznam.cz

Případně nás můžete navštívit osobně v kanceláři v Brně v sídle  HUB BRNO na Cyrilské 508/7 a představíme Vám bližší podrobnosti (nutná telefonická domluva předem viz záložka KONTAKT)

hubbrno-banner-prostory-cz

Pošlete nám dotaz

π
© 2018 - 2024 Webdesign, PHP & MySQL by sparrow soft