RealityBulharsko.cz

EUR
EUR
Hledat nemovitost

Nabízíme k prodeji luxusní apartmán 2+kk v prestižním 5* resortu Club & SPA 50 m od pláže

Prodej
Slunečné pobřeží / Pomorie
0 EUR
Plocha: 65 m2
( 0 EUR / 1m2 )
  • S výtahem ✓ S garážem ✓ Klimatizace ✓ Na klíč ✓ Elektřina ✓ Internet Wi-fi ✓ Po koulaudaci ✓ Zařízený ✓ Luxusní nemovitost ✓ Bazén ✓ kabelová televize ✓ bez provize ✓ Vestavěná kuchyň ✓ otevřená kuchyně ✓ koupelna s vanou ✓ recepci ✓ zahradní plochа ✓ plastová okna ✓ Kanalizace ✓ Bazén pro děti ✓ Ostraha ✓ Komplex s fitnesem ✓ do 100 m od pláže ✓ terasa
prodáno
Nabízíme plně vybavený apartmán 2+kk s terasou směrem na západ s úchvatným výhledem na hory, který se nachází v luxusním rezidenčním 5* resortu hotelového stylu přímo na plaži kde máte k dispozici kompletní služby a špičkový servis.
Hotelový komplex se nachází na jižní pláži letoviska Pomorie, přímo na pobřeží, písečná pláž je dlouhá 400 m.
 
Apartmán se prodává plně vybaven, dle aktuálních fotografií!Velice atraktivní cena!
Celková plocha:64,70m2 (včetně balkonu a společných částí).
Podlaží: 8
 
Apartmán se nachází ve velice luxusním a stylovém 5*****komplexu s hotelovou částí a soukromými apartmány a studii, jedná se o moderní komplex s jedinečnou polohou, stylovou architekturou a luxusním interiérem.
 
Apartmán se skládá z obytné části s v plně vybavenou kuchyňskou linkou se zabudovanou lednicí, klimatizací a TV. Ložnice je vybavena manželskou postelí a šatní skříní. Koupelna s vanou a WC.

 
Komplex se skládá ze 768 apartmánů a 6 nádherných vil, s celkovou zastavěnou plochou 115 000 m² a je orientován směrem na jihozápad. Apartmánový komplex se nachází na Jižní pláží ve městě Pomorie, pouhých 8 km od mezinárodního letiště v Burgasu a 15 km od druhého největšího města na bulharském pobřeží Černého moře. Vlastnictví bytu v tomto komplexu mluví nejen o dobrém vkusu, ale také zdůrazňuje sociální postavení majitele. Tyto byty jsou určeny pro lidi, kteří ocení komfort, zvláštní uspořádání, bezvadnou kvalitu a prestižní polohu.
 
Zařízení a služby:
5******Komplex Club & SPAnabízí:
recepce (otevřena 24 hodin denně) s lobby barem
24hodinová bezpečnostní služba a video sledování celého komplexupce
k dispozici (za poplatek) je rovněž SPA-wellnes centrum a wellness procedury a sauna. Lázeňské SPA-centrum se saunou, vířivkou, parní lázní, relaxačním areálem
 
4 venkovní bazény, dva bary u bazénu, aquapark o ploše více než 3500 m2,
krytý bazén, umělá řeka, dětské tobogány,
kavárny a bary, 7x restaurace,lázeňské a welness centrum, multifunkční sál, sportovní zařízení,bowling, obchody, dětský klub,kosmetický salon,
podzemní garáže a venkovní parkoviště, to vše dělá z komplexu nádherné evropské letovisko s potřebným vybavením pro prvotřídní bydlení a relaxaci.
 
Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu. Je to ojedinělá možnost letního bydlení v krásném a příjemném prostředí v největším bulharském letovisku Slunečné pobřeží.
 
Apartmán je možné užívat jak pro osobní účely (k bydlení nebo trávení dovolené), tak i jako komerční objekt a pronajímat ho přes agenturu během letní sezóny.
 
Máme v nabídce menší a větší apartmány o rozloze 2+kk, s přímým výhledem na moře, nebo bez výhledu. Cenově jsou pak tyto apartmány dostupnější.
Přístup do komplexu je omezený a dovolen pouze pro majitelé apartmánu a jejich hosty nebo hosty, kteří si rezervovali pobyt v komplexu.
 
V docházkové vzdálenosti je spousta obchodů, restaurací a dalších služeb. Veškerá občanská vybavenost je v místě nebo v blízkém okolí.
 
Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu.
 
Roční platby:
 
Roční poplatek za údržbu činí 15 € za m2 za rok.
 
V údržbě společných částí je zahrnuto:
údržba společných částí komplexu
údržba společné části budovy
údržby zelených ploch komplexu
údržba bazénu
celoroční strážení komplexu
osvětlení společných částí domu
 
Jižní pláž Pomorie se rozprostírá v klidné zátoce. Je to jedna z nejbezpečnějších a nejčistších pláží v Bulharsku. Její délka je cca 1 000 m a šířka dosahuje až 100 m.
Do největšího turistického letoviska „Slunečné pobřeží“ a antického města Nessebar, které je architektonickou a archeologickou kulturní památkou UNESCO, se dostanete za pouhých 20 minut autem nebo autobusem.
 

Jedná se o prezentaci inzerenta, kontakt na zastupující realitní kancelář získáte odesláním dotazu na reality-bulharsko@seznam.cz

Případně nás můžete navštívit osobně v kanceláři v Brně v sídle  HUB BRNO na Cyrilské 508/7 a představíme Vám bližší podrobnosti (nutná telefonická domluva předem viz záložka KONTAKT)

hubbrno-banner-prostory-cz

Pošlete nám dotaz

π
© 2018 - 2024 Webdesign, PHP & MySQL by sparrow soft