RealityBulharsko.cz

EUR
EUR
Hledat nemovitost

Zařízené Studio v rekreačním komplexu přibližně 450m od moře u pláže Cacao Beach

Prodej
Slunečné pobřeží / Sunny Beach
0 EUR
Plocha: 47 m2
( 0 EUR / 1m2 )
  • ✓ S výtahem ✓ garáž ✓ Klimatizace ✓ Na klíč ✓ Elektřina ✓ Internet Wi-fi ✓ Po koulaudaci ✓ Zařízený ✓ 450 m od pláže ✓ Bazén ✓ kabelová televize ✓ bez provize ✓ Vestavěná kuchyň ✓ otevřená kuchyně ✓ Koupelna se sprchou ✓ koupelna s vanou ✓ recepci ✓ zahradní plochа ✓ plastová okna ✓ Kanalizace ✓ Bazén pro děti ✓ Ostraha ✓ Výhled na bazén ✓ terasa
prodáno

Studio 1+kk s prostornou terasou v rekreačním apartmánovém komplexu s venkovním bazénem v největším resortu na Slunečném pobřeží v Bulharsku.Studio se prodává včetně vybavení dle aktuálních fotografií. Doporučujeme!

Komplex se nachází v jižní části na Slunečním pobřeží, přibližně 450m od moře a přibližně 600 m od nejznamnější pláže na Slunečném pobřeží Cacao Beach.V komplexu je k dispozici venkovní velký bazén pro dospělé a menší pro děti.

 

Typ nemovitosti:

Studio 1+kk s terasou v osobním vlastnictví. Apartmán se prodává plně vybavený.K apartmánu patří sklep.

Celková plocha 47 m2(včetně balkonu a společných části)+3,80m2 – Sklep.

Vlastnictví:Osobní,Terasa:ano,Výtah: ano

Podlaží:2

 

Roční poplatek za údržbu činí 8 € za m2 za rok. V údržbě společných částí je zahrnuto:

údržba společných částí komplexu

údržba společně části budovy

údržby zelených ploch komplexu

údržba bazénu

celoroční strážení komplexu

osvětlení společných částí domu

Češi si tuto lokalitu oblíbili kvůli její strategické poloze v blízkosti nejznámější pláže na Slunečném pobřeží Cacao Beach která je pouze 500m od komplexu. V docházkové vzdálenosti od obchodů, restaurací, kaváren a dalších služeb.

Veškerá občanská vybavenost je v místě nebo v blízkém okolí.

Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci rodin s dětmi, ale i jako investice k pronájmu.Kdo se rozhodne koupit byt v Bulharsku v blízkosti moře v komplexu má jedinečnou příležitost žít zde trvale nebo jen rekreačně v jednom z nejklidnějších rekreačních středisek v Bulharsku.

Naše realitní kancelář je jedna z mála, která působí v Bulharsku celoročně, máme zde k dispozici česky mluvící realitní makléře a delegáty. Naše firma se zabývá prodejem, pronájmem a celkovou správou nemovitostí na Bulharském pobřeží v lokalitě Svatý Vlas, Slunečné pobřeží, Nessebar, Ravda, Aheloy, Obzor, Pomorie. 

Pro majitele apartmánů a jejich hosty zajišťujeme celoročně transfer a odvoz z letiště Burgas, Varna, Sofie.

Nabízíme k pronájmu apartmány v letoviskách Slunečné pobřeží a Ravda!

 

Jedná se o prezentaci inzerenta, kontakt na zastupující realitní kancelář získáte odesláním dotazu na reality-bulharsko@seznam.cz

Případně nás můžete navštívit osobně v kanceláři v Brně v sídle  HUB BRNO na Cyrilské 508/7 a představíme Vám bližší podrobnosti (nutná telefonická domluva předem viz záložka KONTAKT)

hubbrno-banner-prostory-cz

 

Pošlete nám dotaz

π
© 2018 - 2024 Webdesign, PHP & MySQL by sparrow soft